PORUKA OD 3LHDA O COVID-19

Dragi klijenti, kolege i prijatelji,


3LHD budno prati razvoj situacije oko COVID-19. Trudimo se utjecaj globalne pandemije svesti na najmanju moguću mjeru i stoga smo prilagodili svoj način rada kako bi maksimalno zaštitili zdravlje i dobrobit naših zaposlenika, poslovnih partnera i šire zajednice.

Radna mjesta i sobe za sastanke u uredu organizirani su tako da je osiguran razmak između zaposlenika, na ulazima u sve prostore nalaze se sredstva za dezinfekciju, sve radne i dodirne površine redovito se čiste i dezinficiraju. Dio koordinacija još uvijek održavamo putem telekonferencija te nastavljamo nesmetano komunicirati mailom i telefonski i putem online aplikacija.

S jednakim entuzijazmom nastavljamo raditi na aktualnim projektima i u novim uvjetima - kreativnost, fokus na detalje i posvećenost suradnji i dalje su glavne karakteristike našeg rada.

Dosadašnja iskustva u suradnji s udaljenim međunarodnim timovima i principe rada koje smo usvojili na našim projektima u Kanadi, Kini i Švicarskoj primjenjujemo na sve projekte i timove. 3LHD-ov multidisciplinarni pristup arhitekturi uz današnju tehnologiju funkcionira i kada fizički nismo u istom prostoru.

Velika energija našeg tima proteklih nekoliko godina išla je u razvoj kolaboracijske platforme VOLUM3 (www.volum3.com) koja upravo u ovim neprilikama pokazuje kako projektiranje i gradnja mogu funkcionirati bez papira i fizičkog kontakta.

Čuvajte sebe i sve oko vas i ostanite zdravi!
Puno pozdrava od 3LHD tima