Predstavljanje Studije Gredelj u DAZu

16. November 2022

Održano je predstavljanje Studije urbane revitalizacije prostora bivše tvornice željezničkih vozila Gredelj u prostoru DAZ-a danas u 18 sati. Sudionici su pozvani da prisustvuju predstavljanju i okruglom stolu. Prezentaciju su vodili Marko Dabrović i Vedrana Likan, predstavljajući cjelovitu studiju i razgovarajući o budućnosti prostora Gredelj na okruglom stolu s sudionicima kao što su Luka Korlaet, Lana Križaj, Sunčana Rapaić, Dražen Arbutina i Ured za strategiju.
Pozvani su svi članovi konzorcija izrađivača Studije, predstavnici Grada Zagreba (zamjenik gradonačelnika, Ured za gospodarstvo i strategiju i Zavod za zaštitu spomenika kulture i prirode) te povezanih državnih tijela (HŽ, Vlada, Ministarstva gospodarstva, infrastrukture, graditeljstva i kulture, HGK, HUP), kao i zainteresirana stručna javnost.
Ova inicijativa pružila je važnu platformu za dijalog o budućnosti prostora Gredelj, potičući suradnju između različitih dionika i stručnjaka te postavljajući temelje za daljnji razvoj i revitalizaciju ovog prostora.
 

Previous