One Suite Hotel
realizacija, Srebreno, 2017.

One Suite Hotel nalazi se u Srebrenom, na pola puta od Dubrovnika do aerodroma u Čilipima. Mjesto je susreta lokalnog stanovništva i nova žarišna točka Župe dubrovačke. Predstavlja dodatni sadržaj u zoni poslovne i gospodarske izgradnje dostupan svim stanovnicima a ne samo gostima hotela.
Osamnaest smještajnih jedinica raznolike strukture raspoređeno je na dvije etaže. Trgovački i ugostiteljski sadržaji u prizemlju uklopljeni su u ulazni prostor s recepcijom. Na krovu građevine je bazen s infinity preljevom okružen sunčalištem. Hotel nudi iskustvo prilagođeno željama gostiju  green&healthy životnog stila: teretanu, masažni bazen i poseban koncept gastronomske ponude u restoranu i baru "Lokal". Sva jela su od lokalnih namirnica, poslužuju se lokalna vina i kraft piva. U sklopu hotela nalazi se i punionica za električna vozila te suvremeni konferencijski prostor. Investitor je razvio jedinstvenu aplikaciju "One Suite Hotel" koja osim standardnih opcija (korištenje interneta, prijava i odjava iz hotela) omogućava otključavanje vrata te vodi posjetitelje kroz cijeli objekt. Za rekreativce postoji mogućnost off-line pregledavanja staza za trčanje i šetnju na području Župe.
Pri oblikovanju interijera birani su visokokvalitetni prirodni materijali - pročišćenih linija i svjetlijih tonova u smještajnim jedinicama, tamnijeg kolorita u javnim prostorima. U opremanju je ostvarena suradnja s Prostoriom, veliki dio namještaja nosi hrvatski dizajnerski potpis. Autor vizualnog identiteta i dizajna signalizacijskog sustava je Orsat Franković (Flomaster). Dio uređenja interijera je i Art in One, koncept suradnje s istaknutim dubrovačkim umjetnicima. Prostori hotela svojevrsna su umjetnička galerija koja će afirmirati lokalnu umjetničku scenu eksponirajući umjetnike i njihovu kreativnu energiju. Autori izloženih umjetničkih radova su: Ivana Pegan Baće, Viktor Daldon, Tina Gverović, Marko Ercegović, Ivana Jelavić, Ana Opalić, Ana Požar Piplica, Luko Piplica, Ivana Dražić Selmani, Slaven Tolj i Ivona Vlašić.
Fasada je izvedena od žbuke s dodatkom staklenog granulata koji daje blago svjetlucavi/srebrni efekt. Projekt krajobraznog uređenja, koji je osmislila Ines Hrdalo, zasniva se na odabiru lokalnog bilja uz zadržavanje postojećih starih stabala maslina.
Projekt "Izgradnja Aparthotela Brenum" financiran je u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta iznosi 25.698.546,86 kn, dok je projekt sufinanciran u iznosu od 9.385.495,08 kn.

NAZIV PROJEKTA One Suite Hotel

BROJ PROJEKTA 165

PROGRAM poslovno, turizam

STATUS realizacija

PROJEKTIRANJE 2008-2015

LOKACIJA Hrvatska, Srebreno, Šetalište F. Tuđmana bb

OBUHVAT 2149 m²

BRUTO POVRŠINA 3180 m²

VOLUMEN 11739 m³

TLOCRTNA POVRŠINA 751 m²

NADMORSKA VISINA 12,50 m

KLIJENT Brenum

AUTOR 3LHD

PROJEKTNI TIM Saša Begović, Marko Dabrović, Tatjana Grozdanić Begović, Silvije Novak, Koraljka Brebrić Kleončić, Nives Krsnik Rister, Duje Katić, Vibor Granić, Davor Plavšić, Viktorija Jagodić, Iva Peručić

SURADNICI PROJEKTNOG TIMA Sanja Jasika Lovrić, Ana Šafar
Centura - Ivan Piljek, Marko Piljek, Jan Ružić, Branimir Turčić

VIZUALNI IDENTITET GRAĐEVINE Flomaster - Orsat Franković

DIZAJN SIGNALIZACIJSKOG SUSTAVA I GRAFIKE U PROSTORU Flomaster - Orsat Franković

STALNI POSTAV UMJETNIČKIH RADOVA U HOTELU (KONCEPT ART IN ONE) koncept - Orsat Franković
stručna suradnica - Rozana Vojvoda
organizacijska podrška - Art radionica Lazareti

UMJETNICI Ivana Pegan Baće, Viktor Daldon, Tina Gverović, Marko Ercegović, Ivana Jelavić, Ana Opalić, Ana Požar Piplica, Luko Piplica, Ivana Dražić Selmani, Slaven Tolj, Ivona Vlašić

PROJEKT KONSTRUKCIJE Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Krešimir Tarnik - Krešimir Tarnik

PROJEKT STROJARSKIH INSTALACIJA Eksperterm - Igor Karačić, Katica Pocrnja

PROJEKT VODOVODA I ODVODNJE Eksperterm - Ivan Vajdić

PROJEKT ELEKTROINSTALACIJA ETS - Farago - Gordana Duić

PROJEKT ZAŠTITE NA RADU Flamit - Željko Mužević

PROJEKT DIZALA Lift Modus - Rok Pietri

FIZIKA ZGRADE AKFZ studio - Mateo Biluš

PROJEKT KRAJOBRAZNE ARHITEKTURE Ines Hrdalo

PROJEKT TEHNOLOGIJE KUHINJE Dekode - Zoran Divjak

PROJEKT ZAŠTITE OD POŽARA Požar projekt - Pero Mojaš

GEODETSKI PROJEKT Geoplan - Ivica Ogresta

TROŠKOVNIK Forel projekt

VIZUALIZACIJE Branimir Turčić, Jan Ružić

FOTOGRAFIJA Marko Ercegović

GLAVNI IZVOĐAČ Kamgrad

NADZOR Apsida