Promocija 3LHD knjige u DAZ-u

29.01.2008.

Promocija knjige Baljansko priobalje-Prostorno programska studija razvoja održat će se u utorak 29. siječnja 2008. u 20:00 sati u prostorijama DAZ-a u Zagrebu.
Studija baljanskog priobalja rezultat je suradnje Općine Bale, Udruge građana Mon Perin, studija 3LHD te stručnjaka iz područja turizma, zaštite kulturne baštine, marketinga i financija. Cilj ove knjige je informirati zainteresirane strane (širu javnost, stručne interesne skupine, buduće ulagače i posjetitelje) o samoj općini Bale. Knjiga je podijeljena u tri dijela:
Općenito o Istri
Strategija razvoja općine Bale
Razvoj baljanskog priobalja
U knjizi su detaljno navedene sve informacije o Istri te se ističenjezin turistički potencijal. Posebno se ukazuje na značajan potencijal općine Bale u razvoju  selektivnog  tipa turizma koji cilja na zahtjevnije posjetitelje, jer se ovaj dio Istre odlikuje prirodnim bogatstvom kao i bogatom kulturnom baštinom.
3LHD je s timom suradnika napravio prostorno programsko rješenje i ponudio koncept turističkog proizvoda, procjenu investicije te studiju isplativosti turističkih projekata u baljanskom priobalju.

Više ovdje.

Previous