3LHD & VOLUM3 na ArhiBau

Zagreb

08. October 2021

Dva zanimljiva predavanja obogatila su program konferencije ArhiBau, održane u sklopu jednog od najvećih sajmova graditeljstva u regiji. Marko Dabrović, sudjelovao je u bloku posvećenom razvojnim planovima i investicijama predstavljajući projekte Kampus Rimac i Kampus Infobip. Njegovo predavanje "Kampusi kao gospodarski generatori" pružilo je uvid u važnost kampusa kao pokretača gospodarskog razvoja, ističući konkretne primjere iz prakse.
Dodatno, u bloku posvećenom digitalnim alatima u graditeljstvu, predstavljena je nova funkcionalnost platforme VOLUM3 - Katalog proizvoda. Ova inovativna digitalna alatka, namijenjena proizvođačima i arhitektima, donosi brz, precizan i učinkovit način rada, potičući uspješnu suradnju na projektima. Platforma predstavlja napredak u području digitalnih alata za arhitekte.
Konferencija, koja se odvijala unutar ArhiBau sajma, okupila je više od 50 stručnih predavača, a fokusirala se na teme Novog europskog Bauhausa, inicijative Europske komisije. Svojim bogatstvom tema i stručnim predavanjima, ArhiBau je pružila relevantan uvid u najnovije trendove i inovacije u graditeljskoj industriji.
 

Previous